DOMENE,DOMEN,Cijene registracije domena, Transfer domena | Host Room

Cijene registracije domena


Registracija i Prijenos vaše domene po minimalnim cijenama.
Period godina Cijena Godišnja obnova
.com 1 25 KM 25 KM
.net 1 25 KM 25 KM
.biz 1 25 KM 25 KM
.info 1 25 KM 25 KM
.co 1 25 KM 25 KM
.club 1 25 KM 25 KM
.eu 1 25 KM 25 KM
.org 1 25 KM 25 KM
.in 1 25 KM 25 KM
.ic 1 25 KM 25 KM
.me 1 25 KM 25 KM
.tv 1 25 KM 25 KM

Proverite da li je slobodan domen koji želite da registrujete...

Pouzdana, brza i povoljna registracija domena kod ovlašćenog registra.Plaćanje se može obaviti online platnom karticom ili uplatom na račun.

Najčešća pitanja

1Da li će poručeni domen biti u mom vlasništvu? Da li imam potpunu kontrolu nad svojim domenom?
Da, svaki poručeni domen će biti registrovan sa podacima koji se unose prilikom narudžbe na našem sajtu. Lice čiji su podaci unešeni prilikom narudžbe će biti punopravni vlasnik domena. U svakom trenutku je moguće izvršiti transfer domena kod drugog provajdera, ako se za tim ukaže potreba... U našem korisničkom panelu je za sve domene omogućena modifikacija NameServera, tako da u svakom trenutku možete potpuno samostalno preusmjeriti svoj domen na servere drugog provajdera.
2Kako mogu da sakrijem podatke o vlasniku domena?
Da bismo aktivirali WHOIS zaštitu za vas, morate imati zakupljen domen preko Hosta.Room-a.Pošaljite nam zahtjev i naglasite za koji domen želite da aktiviramo zaštitu.Cijena usluge je 20 KM/godišnje za bilo koju vrstu domena. Kako da provjerite šta je vidljivo od podataka o vlasniku domena? Unesite naziv domena na sajtu whois.sc i pogledajte koji su podaci javno dostupni.
3Da li postoji način da kupim domen koji je već registrovan?
NE, kupovina već registrovanog domena nije moguća. Moguće je samo ako pronađete vlasnika domena i on vam ustupi ili proda isti – što je malo verovatno.
4Do kada najkasnije mogu da produžim domen?
Domen ističe istog dana kad ste i registrovali domen, samo posijle godinu dana ili više (u zavisnosti na koliko godina ste registrovali isti). Domen kad istekne automatski se zaključava, odnosno ulazi u redemption, ali 27 dana nakon isteka možete produžiti isti. Nakon isteka 27-og dana Host Room neće biti u mogucnosti da vam produži domen
9

Godina iskustva


Host Room Vam nudi registraciju svih popularnih domena po najjeftinijim cenama u okruženju. Svi domeni se registruju na ime naručioca registracije.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hostroom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420